Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
Αρχική arrow Προφίλ
profile_photo_1_.jpg

Στη MGImports θα βρείτε πλούσια γκάμα καινούριων και μεταχειρισμένων μηχανών. Ειδικότερα θα βρείτε καινούριες μοτοσικλέτες YAMAHA , HONDA , SUZUKI KAWASAKI και μεταχειρισμένες των παραπάνω εταιρειών και όχι μόνο, σε άριστη κατάσταση και στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση σας συνεργαζόμαστε με τις κορυφαίες τράπεζες στην Ελλάδα για να δημιουργήσουμε το δικό σας πρόγραμμα χρηματοδότησης.
MGI, ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ
Το ολοκαίνουργιο κτήριο που στεγάζει την εταιρία MGI σίγουρα δεν φανερώνει την πολύχρονη ιστορία, αλλά και την σημαντικότητα του ονόματος του κου Γλυνιαδάκη σχετικά με την ελληνική αγορά μοτοσικλέτας και την πορεία της.
H ιστορία του ονόματος MGI ξεκινά το 1960, όπου κάπου στην Γερμανία ο Αριστείδης Γλυνιαδάκης ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα στην εισαγωγή μεταχειρισμένων μοτοσυκλετων.Untitled-3.jpg
Μετά από 23 χρόνια επιτυχημένης πορείας καταφέρνει να συνδέσει το όνομα του με τις παρακάτω γερμανικές εταιρείες. που η κάθε μια έχει γράψει τη δική της ιστορία. BMW, ZUNDAP, NSU, HOREX, SACHS, VICTORIA, και ILO είναι μοτοσικλέτες που οι νέοι θα ήθελαν να δουν και οι παλιοί λησμονούν.
Untitled-7.jpg


Στην συνεχεία το 1981 ο  Αριστείδης Γλυνιαδάκης μετά από τα πρώτα ταξίδια στην Ιαπωνία, κατάφερε να κατακτήσει την Ελληνική αγορά.
Η αγορά της Ιαπωνίας είχε ανοίξει και ο κος Γλυνιαδάκης ήταν ο πρωτοπόρος που εισήγαγε επιτέλους  μεταχειρισμένες μοτοσικλέτες.

Untitled-6.jpg
Παράλληλα ο γιος Μιχάλης έχει ήδη αρχίσει να δείχνει το ενδιαφέρον του στο χώρο της μοτοσυκλέτας. Η ενασχόληση του με τους αγώνες, αλλά και η παρουσία του στα πρώτα ταξίδια στη Ιαπωνία, του προσέφερε εμπειρία και παθός για την συνέχεια.
Untitled-9.jpgΗ επιτυχημένη πορεία συνεχίζεται μέχρι και το 1994,  όπου η εταιρεία μεταφέρθηκε σε ένα νέο κατάστημα στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως για την καλύτερη  εξυπηρέτηση των πελατών της.

Το κοντέρ έχει γράψει πλέον πολλά χιλιόμετρα για τον Αριστείδη Γλυνιαδάκη. Καθώς η αγορά της Ιαπωνίας παύει να καλύπτει τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, δίνει την σκυτάλη στον γιο του.
Νέος κινητήρας ο Μιχάλης Γλυνιαδάκης με πολλή όρεξη αλλά και την γνώση και τη εμπειρία που έχει αποκομίσει από την Ιαπωνία, είναι έτοιμος να προσφέρει στο καταναλωτικό κοινό προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.Μετά από 30 χρονιά λοιπόν το ολοκαίνουργιο κατάστημα των 600τμ που στεγάζει την εταιρεία MGI σας περιμένει να τα πείτε από κοντά και μαζί να επιλέξετε την μοτοσικλέτα η το αυτοκίνητο που επιθυμητέ, με βαρόμετρο αλλά και προνόμιο την γνώση και την εμπειρία μας.   .